Oznamujeme občanom, že dňa 7.5.2011 sa uskutočnilo športové popoludnie konané du dňu víťazstva nad fašizmom, v rámci ktorého sa uskutočnili športové súťaže pre deti, futbal pre dospelých, lampiónový sprievod pre deti s rodičmi k pamätníku padlých v 1. a 2. svetovej vojne a bolo pripravené občerstvenie s guľášom pre prítomných obyvateľov obce.

Oznamujeme občanom, že dňa 11.6.2011 sa uskutočnil zájazd pre deti a dospelých obce do Bojníc, v rámci ktorého mohli účastníci zájazdu navštíviť ZOO v Bojniciach a tiež Prepoštskú jaskyňu - múzeum praveku.

Oznamujeme občanom, že dňa 25.6.2011 o 15.hod sa uskutočnilo športové popoludnie na miestnom futbalovom ihrisku pri príležitosti MDD a ukončenia školského roku  a tiež návštevy študentov a profesorov z KU, Praha s nasledovným programom:

- detský minifutbalový zápas

- športové súťaže detí

- súťaž pre dospelých

- futbalový zápas dospelých

- občerstvenie /rybacia polievka, pečená ryba/ - pri KD

- vatra na ihrisku

- diskotéka v KD

Sponzormi akcie boli: Obec Pinciná, Komunálna poisťovňa, a.s, TSV papier, Karlova univerzita, Praha, p. Kusnyír Ladislav,p. Farkaš Radúz, p. Votoupal Jozef,   starostka obce.

 Oznamujeme občanom, že  30.7.2011 sa uskutočnil zájazd našich obyvateľov do maďarského Egerszalóku, kde mohli účastníci zájazdu spoznať nádherné wellnes centrum Saliris Resort  so 17 vnútornými a vonkajšími bazénmi, rôznymi druhmi sáun a mohli obdivovať krásny soľný vrch, ktorý je jedinečný v Európe a prirovnávajú ho k tureckému Pamukale. Napriek počiatočnému dažďu sa zájazd vydaril a poobede si mohli účastníci zájazdu vychutnávať termálnu liečivú vodu už i za slnečného jasu. Krátka zastávka cestou domov v údolí krásnych žien dala bodku za vydareným výletom.  Na záver sme mohli skonštatovať, že nie je na škodu občas skúsiť i zmeniť obvyklé destinácie na niečo nové, a preto už teraz rozmýšľajte, kam sa vyberieme budúce leto ...